Om mig

Jeg har siden 2006 arbejdet med at udvikle medarbejdere, da jeg finder det livsbekræftende at se medarbejdere der trives og er motiverede for de opgaver de står overfor.

Jeg brænder for at få medarbejdere til at udvikle sig så deres performance ligger i top, men også skabe en holdånd, hvor man bruger hinandens styrker og respektere hinandens forskelligheder.

Mentalrobusthed er en del af vores mentale sundhed. Derfor kan jeg hjælpe med at få kortlagt dine medarbejderes styrker og værdier, så du skaber et arbejdermiljø hvor det at være og skabe succes er i fokus i dagligdagen, og hvor der er tillid og respekt blandt medarbejderne.

Dialog er vigtigt og det samme er respekt for hinandens forskelligheder, derfor arbejder jeg med at give folk indblik i, hvordan man nemt kommer misforståelser til livs ved at have kendskab til hinanden værdier og skabe rum og forståelse for hinandens forskelligheder.

Min mission er at højne trivsel og motivation på de danske arbejdspladser. Min erfaring er, at man ved at gøre brug af nemme og simple værktøjer kan gøre en positiv forskel for den enkelte medarbejder, så de føler sig set og hørt, og så du som leder ved hvordan du skal efterkomme den enkelte medarbejders behov for motivation.

Jeg har desuden arbejdet med proces optimering og forretningsudvikling i mere end 15 år, både på det strategiske, men også på operationelt niveau. Du kan derfor regne med en professionel tilgang til de problemstillinger du og din virksomhed måtte sidde inde med.

headshot